www.dnipr.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій
Дніпровський район >> Новини
Капітально відремонтували дорогу Олександрія-Тихий Став у Широківському районі – Валентин Резніченко
Версія для друку Написати листа
Дніпропетровська ОДА приводить до ладу дороги між населеними пунктами. Відтепер із новим покриттям – і 6 км автошляху між селами Олександрія і Тихий Став у Широківському районі. Зараз підрядники встановлюють дорожні знаки. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

«За 4 роки в області відремонтували понад 500 доріг всередині населених пунктів. У 2018-му отримали на баланс від Укравтодора більш ніж 6 тис км автошляхів між населеними пунктами. З відкриттям сезону-2019 техніка запрацювала на найбільш «убитих» ділянках у Софіївському, Солонянському, Новомосковському, Петриківському, Широківському районах. Вже із якісним покриттям та розміткою – і 6 км магістралі, що з’єднує села Олександрія та Тихий Став», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Автошлях проходить центрами населених пунктів.

«Тут був просто бітум, який поклали ще в 90-ті. Та останніми роками дорога перетворилася фактично у напрям. Це було страшне! Поліція та «швидка» не могли проїхати. Натомість тепер маємо транзитну магістраль», – сказав мешканець Тихого Ставу Сергій Рудковський.

Місцеві кажуть, як зробили якісну дорогу, відразу пішов транзит на сусідні Миколаївську і Херсонську області.

«Майже щодня приїжджаю сюди у справах. Дорога стала чудовою! Дуже задоволений. Спасибі тим, хто зробив її. Трохи навіть заздрю місцевим – якби й у нас на Миколаївщині так ремонтували б автошляхи», – поділився водій із села Привілля Миколаївської області Анатолій Шевченко.

Підрядники облаштували узбіччя, нанесли розмітку. Привели до ладу і зупинки в обох селах. Зараз встановлюють дорожні знаки.

«Тепер можу велосипедом на максимальній швидкості проїхатися. Рухатися такою дорогою – саме задоволення, – сказав мешканець села Тихий Став Олександр Глянцев. – Приємно, що подбали й про безпеку пішоходів – облаштували «лежачих поліцейських».

Уздовж дороги – Тихоставська філія Карпівської опорної школи, дитячий садок. Тепер діти із сусідніх сіл безпечніше дістаються до навчальних закладів.

«Ще зовсім недавно дороги тут майже не було – суцільна велика яма. Як відремонтували, їздити стало набагато безпечніше та спокійніше, – розповів водій шкільного автобусу Петро Богаш. – Раніше дорога займала понад півгодини, натомість тепер – лише 5 хвилин».

«Раніше навіть страшно було їздити через погану дорогу. Та тепер дуже зручно діставатися школи», – поділилася учениця 5 класу Тихоставської філії, мешканка сусіднього села Розівка Саша Куплеваска.

Гарантія на зроблене покриття – 5 років.


Дніпропетровська ОДА приводить до ладу дороги між населеними пунктами



Капітально відремонтували і автошлях між селами Олександрія..



..та Тихий Став у Широківському районі



Відтепер із якісним покриттям – 6 км автошляху



«Дорога стала чудовою! Спасибі тим, хто зробив її», – Анатолій Шевченко



Облаштували і «лежачих поліцейських»



«Рухатися такою дорогою – саме задоволення», – Олександр Глянцев



Якісною дорогою пішов транзит на сусідні області



Відтепер зручно дістатися населених пунктів і «швидкій»,..



..і шкільному автобусу



«Як відремонтували, їздити стало набагато безпечніше та спокійніше», – Петро Богаш



Оновленій дорозі зраділи і школярі



«Тепер дуже зручно діставатися школи», – Саша Куплеваска



Ремонтники установили й нові дорожні знаки



Гарантія на зроблену дорогу – 5 років



Її дає підрядна організація, яка здійснювала капремонт
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор



File Attachment Icon
ATTIICOC.JPG