Дніпровський район
www.dnipr.dp.gov.ua


Найкраща в Україні дитяча хірургія запрацювала на початку 2019-го в Центрі матері та дитини ім. Руднєва у Дніпрі. Надсучасний корпус відділення звела «з нуля» Дніпропетровська облдержадміністрація. З відкриття там вже допомогли більш ніж тисячі маленьких пацієнтів. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

«Хірургічний корпус Центру матері та дитини ім. Руднєва у Дніпрі звели за новітніми стандартами. Передбачили все для якнайшвидшого одужання маленьких пацієнтів – облаштували надсучасні операційні, закупили медобладнання останнього покоління, створили «домашню» обстановку в палатах. З початку 2019 року медики відділення вже провели більше тисячі різних операцій», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

У лікарні – ортопедичне, нейро- та кардіохірургічне відділення. Є і пластична хірургія, і реабілітаційний центр із басейном.

«З моменту відкриття наші хірурги вже провели більше півтисячі ЛОР-операцій, понад 60 ортопедичних та з десяток – кардіохірургічних, – повідомив в.о. головного лікаря Центру матері та дитини ім. Руднєва Ігор Македонський. – Тепер малюків із вродженим пороком серця не треба везти у столичні лікарні – ми їх оперуємо у себе в клініці».

В операційних – максимальна стерильність. Завдяки ламінарним потокам та сучасній системі очищення повітря ризик інфікування знижений до мінімуму.

«Завдяки сучасним наркозно-дихальним апаратам можемо оперувати навіть новонароджених вагою від 400 грамів. А японський ангіограф останнього покоління дозволяє уникати відкритого оперативного втручання та мінімізує тривалість операцій», – додав Ігор Македонський.

Одночасно хірургічне відділення може прийняти близько ста маленьких пацієнтів.



Найкращу в Україні хірургію звела Дніпропетровська ОДА



Там вже допомогли більш ніж тисячі дітлахам



У новозбудованому корпусі – надсучасні операційні



Все відповідає новітнім стандартам у медицині



Японський ангіограф останнього покоління дозволяє уникати відкритого оперативного втручання та мінімізує тривалість операцій


У палатах – «домашня» обстановка



У клініці – сучасний реабілітаційний центр..



..із басейном.



File Attachment Icon
ATTSAQPL.JPG