www.dnipr.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій
Дніпровський район >> Агропромисловий комплекс
Інформація про роботу робочої групи для опрацювання та комплексного вирішення питань у сфері незаконного використання земель та організації проведення операції «Урожай» у Дніпровському районі
Версія для друку Написати листа
На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25.05.2016 року № Р-245/0/3-16 «Про створення робочої групи для опрацювання та комплексного вирішення питань у сфері незаконного використання земель та організації проведення операції «Урожай» у Дніпровському районі створена робоча група.

Згідно розробленого плану та графіку виїзних засідань робочої групи з питань у сфері незаконного використання земель та організації проведення операції «Урожай» на території району станом на 06 вересня було проведено 7 виїзних засідань по таким сільським та селищній радам: Чумаківська, Степова, Орджонікідзевська, Горьківська, Миколаївська, Балівська, Обухівська також проведено 5 повторних засідань робочої групи.

За результатами виїзних засідань було встановлено:

1). По Чумаківській сільській раді - 110 га (сад) викуплено гр. Зайцевим, договір оренди землі не оформлено, податки не сплачуються.

2). По Степовій сільській раді - 220 га земельної ділянки (паї) неналежним чином оформлено. Користується цими ділянками ТОВ СГП «Дзержинець». До 01.09.2016 року необхідно оформити договори оренди земельних ділянок (паїв).

3). Орджонікідзевська сільська рада. ФГ «Хутори» - 3,3 га під господарськими дворами, не переоформлено договір орендної плати за земельну ділянку.

4). Горьківська сільська рада. ПП «Дужко» та підприємство «Реформа Інвест» - терміново оформити договори оренди земельних ділянок.

5). Балівська сільська рада. ТОВ «Рад-Від» 0,1575га використовується без дозвільних документів.

6). Обухівська селищна рада. Необхідно провести інвентаризацію земель як в межах населеного пункту так і поза межами. Також надати інформацію щодо земельних ділянок, які знаходяться під туристичними базами до 10.09.2016 року.

Вся інформація щодо роботи робочої групи «Урожай» оформляється протоколами.

На засіданнях робочої групи розглядаються питання виплати заробітної плати, своєчасність та повнота сплати податків до місцевих бюджетів, також членами робочої групи надаються відповіді на нагальні питання громад та колективів підприємств, фермерських господарств, приватних підприємців. Робоча група в межах своїх повноважень сприятиме у вирішенні проблемних питань, які були підняті під час роботи виїзних комісій.

09 вересня 2016 року буде проведене підсумкове засідання робочої групи «Урожай», на якому буде розглянуто питання щодо виконання рішень виїзних засідань робочої групи по 7 сільським радам Дніпровського району.
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор