www.dnipr.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Середа, 24 квітня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій
Дніпровський район >> ОГОЛОШЕННЯ
ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ !
Версія для друку Написати листа
ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ

АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ !
Враховуючи численні звернення учасників антитерористичної операції щодо санаторно-курортного лікування, управління соціального захисту населення Дніпропетровської районної державної адміністрації повідомляє, що Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 року №200, передбачено за наявності медичних показань забезпечення за рахунок коштів державного бюджету безплатними путівками до санаторно-курортних закладів інвалідів війни та учасників бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції.
З питання взяття на облік для отримання путівок громадянам вищевказаних категорій необхідно звернутися до управління соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання та надати такі документи:
- заяву;
- паспорт;
- ідентифікаційний номер;
- довідку МСЕК про встановлення інвалідності (за наявності);
- трудову книжку;
- довідку з медичного закладу для отримання путівки за формою 070/о;
- пільгове посвідчення;
- документ, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.
Путівки видаються управлінням соціального захисту населення інвалідам війни та учасникам бойових дій відповідно до медичних рекомендацій з урахуванням пільг, передбачених законодавством для конкретної категорії осіб, в порядку черговості у міру надходження путівок.
Порядком передбачено, що:
· інваліди війни забезпечуються путівками позачергово щороку строком на 18-21 день;
· учасники бойових дій забезпечуються путівками щороку строком на 18-21 день.
Оздоровлення інвалідів війни та учасників бойових дій здійснюється за путівками, які надходять за розподілом з департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.
Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції визначені заклади санаторно-курортного лікування учасників АТО. На теперішній час переможцями тендерних закупівель стали:
- Санаторій «Лермонтовський» (м.Одеса);
- Санаторій «Золота нива» (Одеська обл.);
- Санаторій «Орізонт» (Одеська обл.);
- Санаторій «Сонячний» (Павлоградський р-н);
- Санаторій «Дніпровський» (м.Дніпродзержинськ);
- Санаторій «Мошногір’я» (Черкаська обл.);
- Санаторій «Гусарське урочище» (Кіровоградська обл.);
- Санаторій «Конча-Заспа» (м.Київ);
- Санаторій «Феофанія» (м.Київ);
- Санаторій «Карпатські зорі» (Львівська обл.).
За більш повною інформацією з питання забезпечення санаторно-курортними путівками рекомендуємо звертатися до управління соціального захисту населення Дніпропетровської районної державної адміністрації (каб.9в, вул.Теплична,5, смт. Ювілейне) або за тел.753-91-36.



Начальник управління соціального
захисту населення Любов Бут
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор