www.dnipr.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій

Про єдине пенсійне посвідчення
Версія для друку Написати листа
Постановою Кабінету Міністрів України від 14.03.2016 № 167 передбачено, зокрема, що пенсії внутрішньо переміщеним особам здійснюються через рахунки та мережу установ і пристроїв публічного акціонерного товариства “Державний ощадний банк України”. Тобто, для ідентифікації одержувачів пенсій, які є внутрішньо переміщеними особами, та забезпечення виплати їм пенсій здійснюється емісія платіжних карток, які одночасно є пенсійними посвідченнями.

Управлінням Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області щоденно проводиться прийом документів для єдиного пенсійного посвідчення (ЕПП) вказаних громадян.

Станом на 01.11.2016 року на пенсійному обліку перебуває 642 внутрішньо переміщених особи, з яких 370 звернулись особисто та надали необхідні документи для ЕПП, що становить 58% від загальної кількості.

Робота з вищевказаного питання триває. За необхідною інформацією звертайтеся до УПФУ в Дніпропетровському районі за адресою: смт. Слобожанське, вул.. Теплична, 31, тел.. (0562) 27-70-00.


Відділ обслуговування громадян
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор